Microsoft Office365, Teams & Minecraft - БЕЗПЛАТНО ЗА УЧЕНИЦИ

Детайли

На всеки български учител и ученик е създаден личен акаунт в домейна на МОН edu.mon.bg, който осигурява достъп до възможностите на платформата Office 365: Microsoft Teams. Акаунтите са от вида xуТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., където xy са инициалите на ученика, последвани от 8 цифри, последвани от @edu.mon.bg.

Ако сте ученик или учител в СУ "Стефан Караджа" град Каварна, може да получите своя акаунт и парола  от ТУК!

Следва да активирате своя акаунт в portal.office.com /повече информация как да го направите има в посочения линк за акаунтите/

Основна цел е все повече учители и ученици да започнат работа с платформа Teams/виртуална класна стая/ и чрез нея да се комуникира, споделят уроци и задачи, както и да се осъществяват видеовръзки учител-ученици! Призоваваме всички ученици да активират своите акаунти! За най-малките ученици акаунтите се активират от родител!

Допълнителна екстра е, че всеки @edu.mon.bg имейл получава безплатен достъп до Minecraft: Education Edition – образователната версия на популярната игра Minecraft на Microsoft.

Minecraft е освен интересна и забавна игра за децата, но и платформа за обучение, която насърчава творчеството, сътрудничеството и решаването на проблеми. На разположение на учениците са множество готови, разработени уроци – игри. Децата могат да играят индивидуално или в отбори.

   
© HKKDesign & СОУ "Стефан Караджа"