Обръщение на Директора

Детайли
     Скъпи ученици,
     Официалните обръщения, които отправям към Вас, обикновено са свързани с вълненията около прекрачването на един праг – онзи – училищният праг, който преминавате в началото на всяка учебна година. Той е и границата, която със същия вихър от емоции оставяте зад гърба си, когато тръгвате по неотъпканата пътека на своя живот като самостоятелни личности. Днес ситуацията е различна! Непозната и трудна! Но ние отново сме заедно в борбата, която ще ни изведе на слънчевата улица, по която стигаме до училище. И в този напрегнат момент на Вас вярваме, на Вас разчитаме и зад Вас стоим! Предстоят ни НВО и ДЗИ. Трябва да се справим с това ново предизвикателство – да учим, без да сме в училище. Отправям искрената си молба към всеки от Вас – помогнете на своите учители! Те правят всичко възможно да ви подкрепят и да създадат условия за това да вървите уверено по пътя на знанието!

     Уважаеми родители,
     Огромна е подкрепата, която ни оказвате. Без Вас нашата работа нямаше да е пълноценна! Винаги сме разчитали на Вас и винаги сте стояли зад нас! Усилията на всички ни за пореден път са обединени около идеята за бъдещето на Вашите и нашите деца. Благодаря ви!

     Ваша чест, уважаеми учители,
      За пореден път Вие бяхте на фронта и се справихте! В петък бяхме изправени пред онова, което мислехме за невъзможно, в събота валяха предложения, а в неделя до обяд трябваше да решим как да продължи учебно-възпитателният процес извън класните стаи. Ако не бяхте Вие, това нямаше да се случи! За няколко дни заедно променихме образователната система! Показахме, че наистина сме авангарда на нацията; че сме хората, които променят света, защото, когато едно дете дойде при нас в първи клас, ние трябва да мислим за дванадесет години напред. Ако някое дете изявява интерес към спорта или математиката, ние трябва да го насочим към потенциална професионална област. Ако друго дете пее и свири, ние сме хората, които трябва да подкрепят таланта! И го показваме!

     Благодаря Ви!
   
© HKKDesign & СОУ "Стефан Караджа"